sábado, 4 de febrero de 2012

Deficiència Visual







Aquest vídeo l’hem realitzat en Sergi, na Rosa i jo, na Noelia, alumnes de 3r de Grau d’Educació Infantil de la Seu d’Eivissa (Universitat de les Illes Balears).

Amb aquest vídeo us volem presentar el nostre projecte audiovisual realitzat a l’assignatura de Trastorns del Desenvolupament, en el qual se’ns explica aquells aspectes més rellevants sobre la Deficiència Visual.

En relació a dit projecte puc dir que, ha set diferent, motivador i a la vegada nou per a nosaltres però encara així, desprès d’un gran treball en grup varem fer tot el possible per tal d’aconseguir allò que volíem mostrar-vos. Per tant, penso que tot el nostre esforç ha set molt enriquidor, el qual crec que es veu reflectit en el vídeo.

Tot seguit, volíem donar les gràcies a totes aquelles persones que ens han ajudat en l’elaboració del nostre projecte, sense elles podem dir que això no hauria set el mateix. Aquestes persones són en Mariano (director de la ONCE) i na Àngels (Mestra de Suport de l’Equip Específic d’Atenció a l’Alumnat amb Discapacitat Visual), i a na Mª Luisa (Oftalmòloga de l’Hospital Can Misses i de les Òptiques Dr. Marí).

Desprès de tot això, desitjar-vos que gaudiu amb el vídeo i esperem que us aporti nous coneixements.

Moltes gràcies per la vostra atenció.




Dinàmiques que varem realitzar per entendre millor la Deficiència Visual

No hay comentarios:

Publicar un comentario